SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Öğürlü Ortaokulu

ÖĞÜRLÜ'DE 23 NİSAN :)

KAYMAKAM ÖZGÜR KAYA, BERRA ESEN'İN HEDİYESİNİ TAKDİM ETTİ.

Nis

YAPILAN DENETLEMELER SONRASI ÖĞÜRLÜ ORTAOKULU "OKULUM TEMİZ" BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Nis

KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA, ÖĞRENCİMİZ BERRA ESEN VEZİRKÖPRÜ'DE 2. OLDU. KENDİSİNİ VE RESİM ÖĞRETMENİ ÖMER FARUK ASLAN'I TEBRİK EDERİZ.

Okulumuz ara tatilde boyanarak yeni bir görüntüyle yeni döneme giriş yaptı.

Bu süreçte katkıda bulunan ve emeklerini esirgemeyen başta İsmet TAŞ, Satu AKBAŞ ve  ve Suzan ALTUN olmak üzere bütün velilerimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplatısı öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi

Kas

Yaklaşık 8 yıldır okulumuzda görev yapan ve tayini çıkan okul müdürü Arif KARA'ya ve branş öğretmenlerimiz Aslan DOĞAN, Semra ÖZŞAHİN ve Gökhan ELDEN'e verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde huzur ve başarılar dileriz.

Ock

Karne töreninin ardından öğretmenler ve öğrencilerimiz dinlenmek için sömestr tatiline çıktılar.

Okul ortalamasına göre 1. olan Hüseyincan ÖKSÜZ, 2. Sedef ŞİŞMAN ve 3. Ayşe GÜLDEN öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.